Witamy ! |
---|
|
adrianee36 napisał(a):A moze niech ktos wezmie ten pawilon klubowy co na łaczce zawsze mamy ?
adrianee36 napisał(a):A moze niech ktos wezmie ten pawilon klubowy co na łaczce zawsze mamy ?
M&J napisał(a):Czy ktoś z Was bierze krzyżak, bo z tego co wiem to wszyscy mamy taki sam. Grzesiek masz może łożyska kół przednich do Froty?
eric napisał(a):M&J napisał(a):Czy ktoś z Was bierze krzyżak, bo z tego co wiem to wszyscy mamy taki sam. Grzesiek masz może łożyska kół przednich do Froty?
Jak potrzebujesz mogę wypożyczyć - krzyżak, łożyska tył + przód
M&J napisał(a):Tak klucze biorę. Grzesiek to weź krzyżaka i łożyska bo u mnie się kończą.
Z ciekawostek to ten rejon w który jedziemy jest bardzo mocno zaludniony przez cyganów.
blublu1 napisał(a):eric napisał(a):M&J napisał(a):Czy ktoś z Was bierze krzyżak, bo z tego co wiem to wszyscy mamy taki sam. Grzesiek masz może łożyska kół przednich do Froty?
Jak potrzebujesz mogę wypożyczyć - krzyżak, łożyska tył + przód
O tylnych łozyskach nawet nie wspominaj... ale w sumie jedzie z nami Adrian wiec nie ma problemu
RudeBoy napisał(a):zestaw słów: piasta, łożysko koła są ZAKAZANE
pisu22 napisał(a):Paweł. pisałeś o minimalnej kwocie 400 euro niezbędnej przy wjeździe na UA. To kwota na osobę? jeśli tak to muszę zabrać 1600 euraczy?
dobra, już wiem.
ale nie trzeba mieć gotówki. można wyciąg z konta
Zgodnie z art. 21 ustawy Ukrainy "O statusie prawnym cudzoziemców i bezpaństwowców" dostępność zabezpieczenia finansowego lub gwarancja jego dostępności może być potwierdzona przez przedstawienie do kontroli:
1 ) środków pieniężnych w walucie Ukraińskiej lub walucie obcej;
2 ) dokumentu potwierdzającego możliwość otrzymania środków finansowych w bankach w Ukrainie;
3 ) karty płatniczej z wyciągami z konta bankowego osoby kontrolowanej, potwierdzającej dostępność środków pieniężnych;
4) dokumentu potwierdzającego rezerwację lub opłatę miejsca zamieszkania oraz żywienia w Ukrainie;
5 ) Vouchera turystycznego;
6 ) Listu gwarancyjnego strony zapraszającej cudzoziemca lub bezpaństwowca o przejęcie zobowiązań finansowych związanych z pobytem cudzoziemca lub bezpaństwowca na terytorium Ukrainy;
7 ) biletu na powrót do kraju obywatelstwa lub kraju zamieszkania lub państwa trzeciego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość