Witamy ! |
---|
|
001daro napisał(a):ja dość często widuję fronterę Inocruza pod Politechniką Poznańską, jednak kolegi ani razu nie widziałem.
poza tym w Poznaniu widuję często na Grunwaldzie 2 frotki - jedną długą B i jedną długą A - o ile się nie mylę, to z drugim z kolegów wymieniliśmy niedawno po jednym e-mailu. pozdrawiam serdecznie
Ironcruz napisał(a):001daro napisał(a):ja dość często widuję fronterę Inocruza pod Politechniką Poznańską, jednak kolegi ani razu nie widziałem.
poza tym w Poznaniu widuję często na Grunwaldzie 2 frotki - jedną długą B i jedną długą A - o ile się nie mylę, to z drugim z kolegów wymieniliśmy niedawno po jednym e-mailu. pozdrawiam serdecznie
pozdrawiam
Twoją Frontere też widuję, (musisz wcześniej przyjeżdzać bo zajmujesz lepsze miejsca parkingowe )
mirokez napisał(a):daro mowisz dwojaczki sie spodklay, ale i tak nie ma to jak trojaczki na zlocie
Ironcruz napisał(a):@Daro001-widziałem dzisiaj Twoją Fronterę pod PP; Ciebie chyba też mijałem ok 16:40 na przejściu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości