Witamy ! |
---|
|
Semir napisał(a):Ile masz kluczyków? Dzieje się tak z jednym czy z każdym.
Może jest uszkodzony pilot.
Jak zamykasz kluczykiem to wszystko jest ok ?
Jelcz napisał(a):2. Ale jak po chwili nacisnę drugi raz zamykanie drzwi, to zaś jakby słychać jakby się coś jeszcze zamykało i raz mruga kierunkami.
potem mogę naciskać wiele razy zamykanie drzwi to już nic cisza, dopiero jak nacisnę otwieranie, no ale tu przy otwieraniu żadnych ciekawostek.
Zastanawia mnie właśnie punkt numer 2 co to jest, z czym się to je, jak ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego i po co.
jrzeuski napisał(a):Oby nie, bo w Vectrze wiecznie mi się to samo rozprogramowuje i nigdy nie wiem czy tym razem otworzę z pilota czy znowu muszę biegać do zamka. Wymiany baterii nic nie dają. Ktoś chyba w fabryce to przewidział, bo wystarczy wsiąść, zamknąć drzwi, włączyć zapłon i przycisnąć któryś guzik na pilocie a drzwi się zaryglują i otworzą, na tym polega to programowanie.
jrzeuski napisał(a):Oby nie, bo w Vectrze wiecznie mi się to samo rozprogramowuje i nigdy nie wiem czy tym razem otworzę z pilota czy znowu muszę biegać do zamka. Wymiany baterii nic nie dają. Ktoś chyba w fabryce to przewidział, bo wystarczy wsiąść, zamknąć drzwi, włączyć zapłon i przycisnąć któryś guzik na pilocie a drzwi się zaryglują i otworzą, na tym polega to programowanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości