Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
mody1 napisał(a):To schronisko gorskie w dobrym standardzie
slawek50 napisał(a):mody1 napisał(a):To schronisko gorskie w dobrym standardzie
Byłeś i nie dałeś znać ?????
FROTERKA napisał(a):A czy będzie dancefloor?
brum napisał(a):FROTERKA napisał(a):A czy będzie dancefloor?
No właśnie, będzie?
Bo niby mógł bym zabrać sprzęt, ale mam trochę daleko. I mogły by okna wypaść jak się troszkę bardziej pogłośni Nagłaśnialiśmy tym dużą sale weselną i było słychać jeszcze na ponad 500m od niej, a budynek był zamknięty. Także ten
slawek50 napisał(a):brum napisał(a):FROTERKA napisał(a):A czy będzie dancefloor?
No właśnie, będzie?
Bo niby mógł bym zabrać sprzęt, ale mam trochę daleko. I mogły by okna wypaść jak się troszkę bardziej pogłośni Nagłaśnialiśmy tym dużą sale weselną i było słychać jeszcze na ponad 500m od niej, a budynek był zamknięty. Także ten
Mam bliżej bo całe 30-km. a nagłośnienie jak na X zlocie tam właśnie mój sprzęt grał.
szymon.ha napisał(a):A to w pokojach nie ma łazienek?
Piątas napisał(a):Jesteśmy przecież ofrołdery a nie jakieś miękkie pipy, łazienka z jaccuzi w pokoju nam nie potrzebna
Nie ma co spinać się o kawałek brodzika pod prysznicem
Rychu napisał(a):szymon.ha napisał(a):A to w pokojach nie ma łazienek?
Dołączamy się do tego faktu. Łazienki na korytarzu (kilka)brzmi kiepsko w tej cenie..
adrianee36 napisał(a):Piątas napisał(a):Jesteśmy przecież ofrołdery a nie jakieś miękkie pipy, łazienka z jaccuzi w pokoju nam nie potrzebna
Nie ma co spinać się o kawałek brodzika pod prysznicem
Ja czekam na cene apartamentu z jaccuzi... i cisza..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości