michal 2,8tdi napisał(a):Darku a jak mam Laćki GoodYear HP to się klasyfikuję to turystyka![]()
??
oczywiście
Witamy ! |
---|
|
michal 2,8tdi napisał(a):Darku a jak mam Laćki GoodYear HP to się klasyfikuję to turystyka![]()
??
Anguss napisał(a):[ Dlatego szukam chetenej osoby do pomocy.
Wookash napisał(a):Angus co do lokalizacji Cedzyna z noclegiem to wiem wczesniej pisales ze duzo piachu albo cos o piaskowni hmmm o ile sie nie myle to Suków a z Cedzyny do sukowa to tylko w las zaraz obok Radlina i o ile sie nie mylę góra Otrocz az do Sukowa. Jesli tak to piekne trasy dla turystyka a jak popada to i blotka duzo dla advance hyh swojego czasu smigalem tamtedy Lada Niva malowana przeze mnie w garazu (wiec nie bylo szkoda) i z liftem 3 cale na MT i nie bylo za latwo. Frota sie tam nie odwazylem w te same trasy. Ale jesli jest tak jak mysle to bedzie zajefajnie.
sosna28 napisał(a):Anguss jakbyś uchylił rąbka tajemnicy to może więcej chętnych załóg by się wpisało.
wikked napisał(a):wrzuć te fotki bo póki co mamy żenującą ilość załóg
Anguss napisał(a):wikked napisał(a):wrzuć te fotki bo póki co mamy żenującą ilość załóg
Fotki nic nie zmienią bo tego nie da pokazać na fotkach. Pamiętasz ostatni sobotni zjazd jak to pokazać na fotkacha będziemy w tych samych okolicach Sam pwoeidz czy było ciekawie i czy trzeba bylo myslec
Powrót do 2 Rajd OFF, 2009, jesień, Cedzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości