Witamy ! |
---|
|
szymon.ha napisał(a):Ale jak ćwiartke zapodasz to szyby zaparują
drugi oposs napisał(a):A może coś takiego na zimę:
http://rallyonline.pl:84/index.php?1&mo ... s&&s=24990
Balkandriver napisał(a):A prócz tego kanały powietrzne wyglądały jak wyschnięta kloaka - wszystko do przedmuchania i wymycia.
BALKANDRIVER
Balkandriver napisał(a):Steele - czytasz w moich myślach - jestem właśnie na etapie koncepcji stworzenia filtra antypyłowego/antyowadziego , łatwo wyjmowalnego i oczyszczalnego, ale nie tłumiącego siły nadmuchu.
Myślę, że pończoszki bardzo się nadadzą, taki sexi akcent,(było o tym na forum) ale do tego trzeba zdemontować jednak podszybie (mam to jak w banku, bo pęknięta szyba i trzeba wymienić, więc za jednym zamachem), jak zmotam - podam na forum.
Chomika trzeba niestety kupić, bo wypożyczenie nie wchodzi w grę. Po takiej operacji może nie nadawać się do zwrotu![]()
No chyba, że go wypierzesz (bez odwirowania) przed oddaniem i nastroszysz futerko (suszenie z czesaniem pod włos).
BALKANDRIVER
Balkandriver napisał(a):Musisz znaleźć inną dawczynię![]()
BALKANDRIVER
steele napisał(a):W poniedziałek zrobię przegląd studentek
steele napisał(a):A Tobie się udało zdjąć wycieraczki?
sebano79 napisał(a):No koledzy i koleżanki, już grudzień i zima do nas powróciła. Przy okazji sprawiła mi w niedzielę rano przykrą niespodziankę. 26' na minusie, rano odpalam. Z lekkim trudem ale załapała przy pierwszym kręceniu. Coś stuknęło ale nie wnikałem - przecież chodzi. Może coś przymarzło, se myślę. Dojechałem na miejsce zbiórki (polowanie) - około 1,5 km. Cała kabina zadymiona i smród spalenizny. Instalacja się jara , se myślę. Grzebałem trochę przy niej może coś spartoliłem! Ale nie. Otwieram maskę, a tu cała komora silnika w oleju. Okazało się , że (pewnie z winy gęstego oleju) wysadziło mi bagnet i dalej już wiadomo... Miałem na szczęście litr oleju w zapasie, ale był gęstszy od miodu i ledwo z butelki się wydostał. I to wszystko w murowanym garażu - ach te nasze kochane Mazury
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość