Witamy !

Blacharz - lakiernik . SZCZECIN

Warsztaty, sklepy, hurtownie polecane przez użytkowników

Blacharz - lakiernik . SZCZECIN

Postprzez Sailor » 30 lis 2007 13:05:40

Poszukuję sprawdzonego, solidnego zakładu blacharsko-lakierniczego w Szczecinie. Mam do zrobienia kawałki progów pod tylnymi drzwiami (po otwarciu tylnych drzwi widać zaraz nad listwą progową początki gnicia w samym rogu przy nadkolu). Niechcę z tym czekać tylko zrobic odrazu. Miałem dobrego blacharza, ale teraz ma własny zakład w Holandii. Robótka by była na 19 grudnia.
Sailor

Postprzez wojtekkk » 30 lis 2007 13:30:38

taka młoda i już gnije :?:
wojtekkk

Postprzez Sailor » 30 lis 2007 18:19:20

Tak jak napisałem, zaczyna gnić, widać początki robienia się pęcherzyków. Na szczęście jeśli zrobie to teraz, obejdzie się bez większego cięcia czy szpachlowania. Bardziej chodzi o wyczyszcenie, zakonserwowanie i pryśnięcie pod kolorek. Zresztą jest to Vauxhall czyli Opel, a wiadomo jaką opinią (niestety) cieszy się ta marka jeśli chodzi o blaszke ;) Największa bolączka we wszystkich (są wyjątki) Oplach to tylne nadkola i błotniki :roll:
Sailor

Postprzez brum » 01 gru 2007 02:22:43

Fakt Opel ma tendencje do rdzewienia, ale Frontera jest japońska a jak wiadomo to dobre są tam blachy.
3.0 V6... '97...Federal Couragia MT 32", przedni most sztywny, winda, zderzak a'la Calmini, Snorkel, AVM...
Obrazek
brum
Maruda
Maruda

Obrazki: 2
Pochwały: 59
Województwo: Małopolskie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Postprzez mirokez » 01 gru 2007 08:45:12

moja frota mi sie udala niby sa slady koroci ale bardzo male. Co do opli to znajmomy blachaz, powiedzial mi ze jacys tam ludzie sprowadzili za bardzo mala cene Opla Vectre z 2003-2004 roku, to powiedzial ze dziury byly jak piesci progi zjedzone podlogi juz prawie nie bylo, mowil ze byl w szoku ze nie widziale czegos takiego w tak nowym samochodzie
mirokez

Postprzez TATAR » 01 gru 2007 10:32:50

ople maja słaba blache jak fiaty co sie orienyuje to we frocie padaja w szczegulności progi i nadkola w wiekszości A
Prezes
Prezes

Pochwały: 3
Województwo: Śląskie
Samochód: Frontera B 3.2 V6 Long 1998-2004

Powrót do Auto warsztaty, sklepy, hurtownie..