Dzisiaj miałem trochę czasu i podjechałem do niego. Niestety musze Cię zmartwić, do Longa nie ma żadnych rurek, ani kangura, ( bo dla siebie chciałem), ani progów, specjalnie pytałem.
Najbliższy termin to za miesiąc może coś przywiezie, bo teraz przywiózł 3 sporty i na razie jest kiszka.
Naprawdę konkret facet i T A N I !!! do tego. Polecam serdecznie !!!
Dokładny namiar dla tych co nie znają :
Bierna, ul.Kopernika 44
tel. 033 86 222 44
kom. 602 183 585 , 504 877 346
Jak się jedzie, od Porąbki w Międzybrodziu Bialskim, koło tamy kierować się trzeba na Żywiec, prawą stroną jeziora, przy drugiej tamie (mniej okazałej) jedzie się prosto (kawałek brukowanej ulicy potem asfalt, o ile dobrze pamiętam to po drodze jest miejscowość Tresna), po prawej stronie jest znak " jazda konna" i chyba coś o naprawie fortepianów i pianin ( to jest tak dość spory kawałek od tej tamy), skręca się w prawo przy tym znaku, zaraz za zakrętem jest znak "Bierna" i tam za jakieś 200m po lewej widać tak w głębi pod wiatą stoją porozbierane autka.
Powodzenia naprawdę warto !!!
Ja kupiłem dzisiaj u niego oryginalną linkę ręcznego w idealnym stanie, nowa u mnie w hurtowni kosztuje 550 zł.

a ja zapłaciłem 70zł.

Obecnie :
Cztery koła: Patrol GR Y60 - podejście drugie
Dwa koła : Honda Transalp XL600V
Dawniej :
Frota 2,3 TD Long - pierwsze 4x4
Patrol GR Y60 - worek bez dna sprzedany w czasie kryzysu

UAZ 31512 - własnoręcznie rozebrane na drobne i odbudowane od podstaw, sprzedany niestety

Frota 2,2i Sport Edycja 2000