Witam wszystkich!! jestem tu nowy i jestem posiadaczem Frotki Sport pozdrowienia z okolic Kalisza!!!!!!!
Była Vectra A 2,0 c20ne 2000 GT Limyted Edyszyn 95':( Była Frontera A 2,0 x20se Sport 95', LSD, BF Goodrich All terrain... Jest Renault Scenic 1,6 16v 2000r, bez liftu i wyciągarki
a mam jeszcze pytanie czy są w okolicy kalisza organizowane jakieś spoty???? chętnie bym się na takie coś wybrał i wymienił doświadczeniami ze "starymi wyjadaczami" może bym się czegoś ciekawego dowiedział i nauczył pozdrawiam!!!!!!!!!!
Była Vectra A 2,0 c20ne 2000 GT Limyted Edyszyn 95':( Była Frontera A 2,0 x20se Sport 95', LSD, BF Goodrich All terrain... Jest Renault Scenic 1,6 16v 2000r, bez liftu i wyciągarki
z okolic Ostrowa Wielkopolskiego , jeżeli nas 'frotkowców" z okolic będzie więcej to i spotkania pewnie będą. Z rajdów polecam Przygodziczki ale to już Tomkowski może się wypowiedzieć, impreza organizowana corocznie ok. 10 km od Ostrowa w kierunku na Wrocław. Zapraszam na PW , na pewno coś wymyślimy. Pozdrawiam