wikked napisał(a):loczek napisał(a):witam mam pytanie, padła mi uszczelka pod głowicą chciałbym to sam zrobić tylko nie wiem czy bede musiał rozbierać pasek rozrądu (nie chcialbym pozniej czegos zle zalozyc). moze macie jakis schemat lub opis krok po kroku jak to zrobic. dziekuje za pomoc[/size]
A powiedz mi Kolego Loczek, Koczek, Breloczek czy w szkole nie uczą że najpierw należy się przywitać?? Nawet jak mijasz księdza którego nie znosisz pasuje się zachowywać. Zanim zaczniesz pisać- czytaj! Tam tak ładnie jest napisane: bez CAPSa, bez wytłuszczania, czarna czcionka, a Ty włazisz, myślisz że jak napiszesz że gówno się znasz to wszystkiego się dowiesz. Miałeś farta bo trafiłeś na sylwiana70 ale ja już widzisz taki fajny nie jestem. Wlazłeś więc się zachowuj. Sugeruję nie strzelać fochów tylko się dostosować.
Aha, byłem delikatny dla jasności.
A Ciebie szanowny kolego, mimo że masz natrzaskane od sierpnia ubiegłego roku 1500 postów też chyba jakaś kultura i obyczaje obowiązują. A? Napiszę więcej, myślę że powinieneś tu być przykładem.