Witamy ! |
---|
|
szladziu napisał(a): czy jest immobilajzer??
ta czerwona kostka jest pusta
To by miał choinkę na desce rozdzielczej.hirek_gda napisał(a):urwała ci się masa od silnika
hirek_gda napisał(a):jeśli masz zasilanie na cewce, a cewkę podmieniałeś to nie ma bata żebyś nie miał iskry na świecy
tym bardziej że pisałeś że palec i kopułkę rozdzielacza też podmieniałeś
no chyba że iskrę sprawdzałeś opierając świece o silnik a urwała ci się masa od silnikata czerwona kostka jest pusta
przekaźnik jest jeden bo ten czerwony jest chyba od klimy lub halogenów nie wiem dokładnie
Co do napięcia sprawdziłbym dodatkowo żarówką 5-10 w.Miernik może pokazać a przy obciążeniu brak,dodatkowo jest to dziwne że napięcie jest mniejsze a zasilanie jest bezpośrednio po 15.Nie widziałem takiego silnika i nie wiem czy sygnał do cewki idzie z ecu (czujnik wału)czy aparat zapłonowy ma czujnik halla .Są jakieś kabelki przy kopułce czy tylko te wysokiego napięcia?szladziu napisał(a):zasilanie na cewke jest ale 11,7 a akumulator ma 12.8
szladziu napisał(a):najlepiej jak ktoś co ma frontere 2.4 sprawdził by u siebiea jeszcze jedno do cewki idzie tylko jedna kostka ?? bo w cewce jest jedna kostka wsadzona a dwa wejścia ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość