Witamy ! |
---|
|
jrzeuski napisał(a):A na końcu telefon do przyjaciela?![]()
![]()
Satan napisał(a):Nie zamawiałem pizze ....
jrzeuski napisał(a):Satan napisał(a):Nie zamawiałem pizze ....
Ja zamawiałem w niedzielę do domu i się dowiedziałem, że muszę sam po nią przyjechać, bo nie ma komu wozić. Na dworze śnieżna zamieć to się nie dziwię, że im golfiki i kije wymiękły. Oczywiście ja nie miałem problemu podjechać. Tak się nawet zastanawiałem czy nie zaproponować im swoich usług i sobie dorobić trochę (oczywiście stawka za dowóz byłaby adekwatna do pogody i spalania we Frotce), ale szkoda mi było niedzieli
tomekxxxy napisał(a):No a ja się dzisiaj doigrałem. Pojechałem ratować brata z zaspy bo jego Jimmy niestety zaliczył wtope. Zachciało mi się pojechać na skróty, postanowiłem przebić się przez metrową zaspę co ją pługi osypały no i poległem, zawisłem. Zacząłem kombinować , odkopałem zacząłem butować do przodu , do tyłu irozp.... przedni most albo urwałem półoś.
Jutro będę wiedzial co narozrabiałem bo na dzisiaj ma m już dosyć wrażeń.Jazda frotką po śliskim z jednym napędem to czyste szaleństwo , jeździ się jak żukiem
![]()
Jakby ktoś miał w dobrym stanie moscik przedni do A 2,2 LONGA TO SIĘ POLECAM!
STRUNA napisał(a):wd-40 też zamarznie. oleistych substancji nie powinno używać się do takich rzeczy w zime.
nestor napisał(a):-120st. C i jeszcze niżej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości