Witamy ! |
---|
|
Komand napisał(a):U mnie na zimnym poziom na KALT, na ciepłym około 3-4 cm wyżej.
Trzeci napisał(a):Komand napisał(a):U mnie na zimnym poziom na KALT, na ciepłym około 3-4 cm wyżej.
i tak ma być![]()
Jest jeden wyjątek jak jedziesz w teren wtedy dolej ze 2- 4 cm powyżej kalt . nadmiar wyrzuci i tak i tak ale mniejsza szansa że pociągnie powietrza.
No a ile razy zapraszałem?Komand napisał(a):jak narazie jedyny teren w jakim jeżdżę to 1.5km drogi kategorii ostatniej do asfaltu
jrzeuski napisał(a):No a ile razy zapraszałem?Komand napisał(a):jak narazie jedyny teren w jakim jeżdżę to 1.5km drogi kategorii ostatniej do asfaltu
Mów, jeśli potrzebujesz "telefonu do przyjaciela". To zawsze mobilizuje i przekonuje małżonki, że kolega właśnie tonie w bagnie i trzeba jechać go ratowaćKomand napisał(a):nadejdzie ten dzień że i ja się przyłączę do wycieczki
jrzeuski napisał(a):Mów, jeśli potrzebujesz "telefonu do przyjaciela". To zawsze mobilizuje i przekonuje małżonki, że kolega właśnie tonie w bagnie i trzeba jechać go ratować
jrzeuski napisał(a):Mów, jeśli potrzebujesz "telefonu do przyjaciela". To zawsze mobilizuje i przekonuje małżonki, że kolega właśnie tonie w bagnie i trzeba jechać go ratować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości