Witamy ! |
---|
|
Balkandriver napisał(a):Na podstawie tego zdjęcia nikt Ci nie powie, jakie to ET, chyba, że ma takie same felgi i wie.
BALKANDRIVER
lukask napisał(a):Właśnie według mnie to muszą być felgi z dużym et bo przy ujemnym koło za bardzo wystaje i dlatego mi obciera. Jeśli ktoś ma taką felgę jak Artus proszę o sprawdzenie et bo to może rozwiązać mój problem.
STRUNA napisał(a):Pytam bo nie wiem czy do standardowego liftu 2" wystarczą same sprężyny (amory się rozciągną i zakres się zwiększy) czy potrzeba wymieniać razem? Może same nic dadzą. Ale mówisz że auto się podniesie i wszystko ok. A jak dużo taki seryjny amorek może się wyciągnąć? Nie ma jakiegoś słyszalnego dobicia jego rozciągnięcia w Twoim przypadku?
Wykrzyż także się zwiększa czy seryjny amor nie pozwala na więcej?
sylwian70 napisał(a):ad.brum obecnie pomykasz na butach 32'' czy możesz podać pełne wymiary twych oponek
STRUNA napisał(a):brum napisał(a):Wymień sprężyny + amortyzatory i nie dziaduj wg mnie....
..bez komentarza..........
Kogut napisał(a):brum po prostu nie Każdego stać na wydanie "naraz" 3-4tyś czy ile tam.
Kogut napisał(a):ps.Ładne lacze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości