przez kondi » 10 sie 2010 10:13:14
tak jak już pisałem od wielu tygodni wkońcu słowa przeobraziłem w czyn..... springi ironka zostały zamówione tu :
http://www.4x4factory.pl/ powiem szczeże że ludki są tam bardzo żeczowe i znają sie na fachu .. bardzo mili rozmowni można porozmawiać doradzą i jak mówią tak i robią gdyż przesyłka została wysłana tego samego dnia co złozyłem zamówienie a na nastepny dzien miałem paczuszke już w domu Mając dziś wolen przedpołudnie wskoczyłem do kanału i zaczołem rozkręcać frote.... wszystkie śruby kręciły sie bez najmniejszych problemów tak jak by wiedziały że im krzywdy niechce zrobić.... wszystko poszło szybko i sprawnie... no prócz tego że podnośniki okazały sie za krótkie i musiałem kombinować co żeby podnieść na tyle żeby sprężynki wyciągnąc.... no ale dla chcącego nic trudnego

przód kręcił sie z lekkim oporem no ale może dlatego że koła stały na glebie.... jadąc do pracy będzie test jak sie wsysko spisuje.... ale w niedalekiej przyszłości czeka mnie przełozenie swożni....... wymiana amorków tył...... i najprawdopodobniej opuszczenie mostu.... byle tylko był czas

jutro wstawie foty z motania i napisze jakie wrażenia
Opel frontera sport LPG lift 3" BFG KM2 31" snorkel (sprzedane

)
Opel frontera B Long 3.2 LPG frotka rośnie

2"zawiecha +2"BL + KM2 33" ... a to nie koniec.... jednak koniec ( sprzedane )
Opel frontera A long 2.2 "rudzielec" domowa seria
PoJEEEPało mnie do 3 odlicz
wj 4.7 v8
zj 4.0
xj 2.5
605348314